Οι προτάσεις μας | Συνταγές

Οι Συνταγές της Θείας Αγνής - Πάστα Φλώρα

 

Συστατικά

  • 500 γρ αλεύρι φαρίνα απ
  • ½  ποτήρι ζάχαρη
  • 1 Baking powder
  • ½ ποτήρι κονιάκ
  • 1 κουταλάκι σόδα
  • 1 πορτοκάλι το χυμό του
  • Ξύσμα από πορτοκάλι
  • 1 βανίλια
  • Μαρμελάδα αρεσκείας


Εκτέλεση Συνταγής

Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί. Κρατάμε από την ζύμη μας το 1/3. Απλώνουμε τα 2/3 σε ταψί κουζίνας πάνω στρώνουμε την μαρμελάδα. Το 1/3 της ζύμης το κάνουμε κορδόνια και τα βάζουμε επάνω στη μαρμελάδα σε σχήμα ρόμβου. Ψήνουμε στους 180ο C για 40 λεπτά.